45 ml (3 c. à soupe) d’huile d’olive
15 ml (1 c. à soupe) de jus de citron
10 ml (2 c. à thé) de mélange d’épices chimichurri
375 ml (1 ½ tasse) de concombres libanais et/ou anglais émincés
85 ml (1/3 de tasse) de radis émincés finement
65 ml (¼ de tasse) d’oignons rouges émincés finement
125 ml (½ tasse) de pois chiches rincés et égouttés
65 ml (¼ de tasse) de feta émietté
15 ml (1 c. à soupe) d’origan effeuillé
Sel et poivre du moulin
Come consult our recipes and discover our chef's section, find inspiring destinations in the Québec Gourmand tab, then take a look at our thematic files, you will find a host of ideas!
Get the latest news, promotions, and milestones. Let’s keep in touch!
You have existing non-submitted carts, you may choose to continue with an existing cart or continue without selecting a cart.