1 pâte à pizza 10oz (283 g)
2 à 3 pommes coupées en quartiers
30ml (2 c. à soupe) de beurre salé
30ml (2 c. à soupe) de sirop d’érable
30Ml (2 c. à soupe) de crème sure
125ml (1/2 tasse) de fromage cheddar
Crumble :
125ml (1/2 tasse) de gruau
60ml (1/4 tasse) de cassonade
30ml (2 c. à soupe) de beurre fondu
30ml (2 c. à soupe) de lin moulu
30ml (2 c. à soupe) de pacanes hachées grossièrement
2.5ml (1/2 c. à thé) de cannelle
Préchauffer le four à 232 °C (450°F).
Come consult our recipes and discover our chef's section, find inspiring destinations in the Québec Gourmand tab, then take a look at our thematic files, you will find a host of ideas!
Get the latest news, promotions, and milestones. Let’s keep in touch!
You have existing non-submitted carts, you may choose to continue with an existing cart or continue without selecting a cart.