690 ml (2 ¾ tasses) de farine
10 ml (2 c. à thé) de poudre à pâte
2,5 ml (½ c. à thé) de bicarbonate de soude
1 pincée de sel
2 œufs
190 ml (¾ de tasse) de cassonade
315 ml (1 ¼ tasse) de babeurre
5 ml (1 c. à thé) d’essence de vanille
5 ml (1 c. à thé) d’essence d’amande
125 ml (½ tasse) de beurre fondu
Zestes d’un demi-citron
5 ml (1 c. à thé) de gingembre râpé
375 ml (1 ½ tasse) de framboises
65 ml (¼ de tasse) de pépites d’érable
Préchauffer le four à 180°C (350°F).
Come consult our recipes and discover our chef's section, find inspiring destinations in the Québec Gourmand tab, then take a look at our thematic files, you will find a host of ideas!
Get the latest news, promotions, and milestones. Let’s keep in touch!
You have existing non-submitted carts, you may choose to continue with an existing cart or continue without selecting a cart.