Marinade
45 ml (3 c. à soupe) de pâte de miso
45 ml (3 c. à soupe) de mirin
15 ml (1 c. à soupe) de miel
10 ml (2 c. à thé) de vinaigre de riz
4 longes de morue de l’Atlantique de 7oz
15 ml (1 c. à soupe) de graines de sésame
500 ml (2 tasses) de pommes de terre pelées, coupées en cubes
190 ml (¾ de tasse) d’edamames surgelés
15 ml (1 c. à soupe) de beurre
10 ml (2 c. à thé) d’huile de sésame rôti
65 ml (¼ de tasse) d’oignons verts émincés
Come consult our recipes and discover our chef's section, find inspiring destinations in the Québec Gourmand tab, then take a look at our thematic files, you will find a host of ideas!
Get the latest news, promotions, and milestones. Let’s keep in touch!
You have existing non-submitted carts, you may choose to continue with an existing cart or continue without selecting a cart.