Miel infusé au thym
125 ml (½ tasse) de miel
3 branches de thym
Beignets
Huile pour la friture
1,125 L (4 ½ tasses) de farine
30 ml (2 c. à soupe) de poudre à pâte
5 ml (1 c. à thé) de sel
2,5 ml (½ c. thé) de muscade moulue
65 ml (¼ de tasse) de beurre tempéré
250 ml (1 tasse) de sucre
3 œufs
125 ml (½ tasse) de lait
125 ml (½ tasse) de crème 35%
5 ml (1 c. à thé) vanille
250ml (1 tasse) purée de panais
Come consult our recipes and discover our chef's section, find inspiring destinations in the Québec Gourmand tab, then take a look at our thematic files, you will find a host of ideas!
Get the latest news, promotions, and milestones. Let’s keep in touch!
You have existing non-submitted carts, you may choose to continue with an existing cart or continue without selecting a cart.