65 ml (¼ de tasse) de mayonnaise
7,5 ml (½ c. à soupe) de piment chipotle en conserve haché
1 petit avocat mur pelé
5 à 10 ml (1 à 2 c. à thé) de jus de lime frais
15 à 30 ml (1 à 2 c. à soupe) de beurre
2 bagels sésame tranchés en demis
2 petits œufs
2 tranches de fromage Monterey Jack
4 tanches de bacon cuit
1 petite tomate mûre tranchée
1 tige d’échalote verte émincée
Quelques tiges de coriandre fraîche
Sel et poivre du moulin
Préchauffer le four à 180°C (350°F).
Come consult our recipes and discover our chef's section, find inspiring destinations in the Québec Gourmand tab, then take a look at our thematic files, you will find a host of ideas!
Get the latest news, promotions, and milestones. Let’s keep in touch!
You have existing non-submitted carts, you may choose to continue with an existing cart or continue without selecting a cart.